diumenge, 15 de gener del 2017

SORTIDA A VINAGRES BADIA I A LA BIBLIOTECA


Vinagres Badia i Biblioteca - Kizoa Editar Videos - Movie Maker




El divendres dia 13 de gener els alumnes de 5è i 6è van anar d’excursió a Mollerussa, a visitar els vinagres Badia i la  Biblioteca  Municipal.


El Cicle Superior de l’escola Mare de Déu de L’horta d’Ivars d’Urgell  van anar a visitar els vinagres Badia . Quan van arribar els  hi van  explicar la història de les cinc generacions de la fàbrica. Després, van visitar com envasaven el vinagre amb diferents fases. I per últim els hi van deixar  tastar dos tipus de vinagre, el de Moscatell i un vinagre negre .
Tot seguit van anar a esmorzar a una plaça de Mollerussa i van anar caminant a la Biblioteca Municipal, allà els van ensenyar les normes que han de respectar quan anem a una Biblioteca. Després van anar a dinar al parc que està situat al centre de Mollerussa i finalment van tornar cap a Ivars d’Urgell.

Júlia Visa (5è)

________________________________________________________

El divendres dia 13 de gener els alumnes de 5è i 6è van fer una sortida a Mollerussa per tal de visitar els vinagres Badia i la biblioteca.

Els alumnes de cicle superior de l’escola Mare de Déu de l’Horta, van visitar els vinagres Badia, allà els hi van ensenyar les generacions de la fàbrica, com feien el vinagre i com envasaven les ampolles. Finalment van fer un tastet de dos vinagres el primer de moscatell i el segon vinagre era de vi negre.
Després van esmorzar a la plaça de l’ajuntament, on van jugar fins a les 11:00 que van anar caminant fins a la biblioteca. Allà els van ensenyar les normes de les biblioteques i van fer una activitat per trobar els llibres.
En sortir de la biblioteca van anar a dinar al parc i per acabar l’excursió 5è i 6è van fer un partit de futbol i van quedar 5-5.


Adrià Monfà (5è)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada